fbpx

Yritysilme & Logo suunnitelu - Brändin luomisen kulmakivet

Etsitkö tapaa vahvistaa yrityksesi brändiä ja erottua kilpailijoista? Kaipaako vanha logosi uudistusta? Oletko juuri perustanut yrityksen?

Me Kaira Digitalilla suunnittelemme ja toteutamme yritysilmeet ja logot, jotka toimivat yrityksesi brändin tukipilareina. Toteutamme visuaalisesti vakuuttavia ratkaisuja, jotka herättävät kiinnostusta ja luottamusta asiakkaissa.

Työn valmistuttua saat käyttöösi brändi ohjeistuksen.

Yritysilme ja logo suunnittelu - Haluatko erottua massasta?

Haluatko varmistaa, että yrityksesi saa ansaitsemansa huomion ja tunnistettavuuden?

Me tarjoamme laadukkaat yritysilme ja logo -palvelut pk-yrityksille vuosien kokemuksella. Jokainen yritysilme ja logo suunnitellaan ja toteutetaan ammattimaisesti tiiviissä yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa.

Vuosien kokemus yritysten brändäyksestä auttaa meitä ymmärtämään yrityksen kohdeyleisön mieltymykset. Uuden yritysilmeen ja logon tarkoitus on rakentaa ja kehittää yrityksen brändiä. Tavoitteemme on rakentaa vahva ja houkutteleva brändi asiakasyritykselle, jolla erotutaan kilpailijoista ja houkutellaan enemmän asiakkaita.

Mitä yritysilme ja logo suunnittelu -palvelumme sisältää:

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous räätälöidystä uudesta yritysilmeestä ja logosta. 

Miksi yritysilme ja logo ovat tärkeitä yritykselle?

Ensivaikutelma

Yritysilme ja logo muodostavat yrityksen ensivaikutelman asiakkaisiin. Ne ovat käytännössä yrityksen kasvot ja heijastavat sen arvoja, persoonallisuutta ja ammattimaisuutta. Tyylikäs ja houkutteleva yritysilme ja logo auttavat luomaan positiivisen kuvan yrityksestäsi.

tunnistettavuus

Laadukas ja yhtenäinen yritysilme ja logo auttavat yritystäsi erottumaan kilpailijoista ja luovat tunnistettavan brändin. Ne auttavat asiakkaitasi muistamaan yrityksesi helposti ja erottamaan sen kilpailijoista.

Luotettavuus

Tyylikäs yritysilme ja logo viestivät luotettavuutta ja uskottavuutta asiakkaille. Ne antavat yrityksellesi ammattimaisen ja luotettavan ilmeen, mikä voi auttaa sinua houkuttelemaan uusia asiakkaita ja vakuuttamaan nykyiset asiakkaasi brändisi arvosta.

Kestävä investointi

Hyvin suunniteltu ja toteutettu yritysilme ja logo ovat pitkäaikainen investointi, joka voi tuottaa merkittäviä tuloksia yrityksellesi vuosien varrella. Kun ne on suunniteltu huolella ja harkitusti, ne voivat kestävät aikaa.

Referenssit

Tehdyt työt kertovat parhaiten siitä, miten Kaira Digital toteuttaa projektit ja täyttää asiakkaiden odotukset.

Miten luodaan yritykselle brändi?

Yrityksen brändin luominen on monivaiheinen ja jatkuva prosessi, joka vaatii huolellista suunnittelua ja strategista ajattelua. Selkeiden arvojen, kohdeyleisön ymmärtämisen, visuaalisen ilmeen kehittämisen ja brändin tarinan kertomisen avulla yritys voi luoda vahvan ja houkuttelevan brändin, joka erottuu kilpailijoistaan ja houkuttelee asiakkaita.

Brändi vs brändäys

Brändi ei ole vain yrityksen logo ja nimi. Brändi on isompi kokonaisuus, joka pitää sisällään yrityksen arvot, persoonallisuuden ja sen, minkälaista tunnetta se herättää ihmisissä. Brändäys puolestaan on moniosainen prosessi, jolla rakennetaan ja vahvistetaan yrityksen brändiä.

Arvot ja missio

Brändin rakentaminen alkaa yrityksen arvojen ja missioiden määrittämisestä. Miksi yritys on olemassa? Mitä se haluaa saavuttaa? Arvojen ja mission selkeä määrittäminen auttaa luomaan kestävän perustan brändin rakentamiselle.

Kohdeyleisö

Yrityksen on tärkeää ymmärtää kohdeyleisöä ja se mitä he odottavat yritykseltä. Kohdeyleisön tarpeiden ja mieltymysten ymmärtäminen auttaa kehittämään brändin viestintää ja luomaan halutunlaisia kohtaamisia asiakkaiden kanssa.

Visuaalinen ilme

Visuaalinen ilme (logo, värit ja typografia) on keskeinen osa brändin tunnistettavuutta. Huolellisesti ja ammattimaisesti suunniteltu visuaalinen ilme auttaa erottumaan kilpailijoista ja viestimään yrityksen persoonallisuutta.

Tarina

Jokaisella yrityksellä on oma tarina kerrottavanaan. Tarina voi sisältää yrityksen alkuperän, arvojen ja saavutusten kertomista, omalla persoonallisella tavallaan. Tarinan avulla asiakkaat sitoutuvat yritykseen paremmin ja sitä kautta oppivat ymmärtämään yrityksen arvot.

Uskottavuus

Brändin uskottavuuden ja luotettavuuden rakentaminen vaatii johdonmukaista ja pitkäjänteistä työtä kaikilla yrityksen eri toiminta-alueilla. Laadukas asiakaspalvelu, korkealaatuiset tuotteet tai palvelut ja positiivinen asiakaskokemus ovat kaikki osa brändin rakentamista.

Asiakastarina: Kuljetus Ylianttila

Kuljetus Ylianttila otti meihin yhteyttä ja kertoi tarvitsevansa uudet nykyaikaiset verkkosivut, jotka toimisivat kaikilla laitteilla oikein. Tarvekartoitusta tehdessä kävi ilme, että myös yritysilme ja logo kaipaavat uudistusta. Yritys on vuodesta 1961 toiminut kuljetusliike, joka tarjoaa nosto- ja kuljetuspalveluita Rovaniemellä.

Toteutimme asiakkaan ideoiden pohjalta uuden logon ja rakensimme ympärille sopivan värimaailman. Kun yritysilme, logo, fontit ja värimaailma oli valittu ja asiakas oli ne hyväksynyt niin aloitimme verkkosivujen toteutuksen uuden ilmeen pohjalta.

Miksi valita Kaira Digital?

Meillä on vuosien kokemus brändäyksestä eri aloilta niin yrittäjänä, kuin tuottajanakin. Hakiessasi uudelle yritysilmeelle ja logolle tekijää, suuret ja tunnetut mainostoimistot saattavat vaikuttaa houkuttelevilta. Mitä jos pienempi toimija voisi tarjota saman sisällön kustannustehokkaammin? Tutustutaanpa siihen, miksi yhä useammat valitsevat pienemmän digitoimiston suuremman mainostoimiston sijaan.

Jami Tauniharju

Yrittäjä, web-kehittäjä

Pienempi Toimija, Suurempi Huomio

Meiltä saat aina yksilöllistä ja omistautunutta palvelua. Pienempänä toimijana kykenemme keskittymään täysin sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi, tarjoten räätälöityjä ratkaisuja, jotka todella heijastavat ainutlaatuista brändiäsi.

Joustavaa ja Nopeaa Reagointia

Meidän kanssa toimiminen tarkoittaa myös joustavampaa ja nopeampaa yhteydenpitoa. Vasteajat ovat lyhyemmät, ja muutoksiin reagoidaan välittömästi, mikä tekee yhteistyöstä sujuvaa ja vaivatonta.

Kustannustehokkuus ilman Kompromisseja

Pystymme tarjoamaan kustannustehokkaita ratkaisuja tinkimättä laadusta. Kulurakenteemme vuoksi pystymme pitämään kulut alhaisina ja silti taata laadukkaan lopputuloksen, joka vastaa täysin odotuksiasi. Meillä ei ole hienoa toimistoa tai hyvin palkattua myyntitiimiä nostamassa palveluidemme hintoja.

Yhteistyö, Joka Tuntuu Kumppanuudelta

Meidän kanssa on helppoa luoda kestävä kumppanuus. Pidämme jatkuvasti yhteyttä asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa paremman ymmärryksen liiketoiminnan tarpeista ja tavoitteista.