fbpx

WordPress

Verkkosivujen ylläpito

Kaipaako yrityksesi WordPress verkkosivut ammattitaitoista ylläpitoa? Viekö lisäosien päivittäminen ja sivuston kaatuminen liikaa aikaa pois oikeasta työstäsi? Eikö nykyinen palveluntarjoasi reagoi riittävän nopeasti, kun sivustolla ilmenee ongelmia tai tarvitsisit muuten vain apua sivuston kanssa?

Tarjoamme kattavaa WordPress-verkkosivujen ylläpitopalvelua pienille ja keskisuurille yrityksille. Meidän kauttamme saat verkkosivuillesi huolettoman ja turvallisen webhotellin.

Tavallisen ylläpitopalvelun lisäksi olemme aina valmiita hoitamaan tarvittavat pienet ja suuremmatkin kehitystyöt ja päivitykset WordPress-sivustollesi tuntiveloituksella nopealla aikataululla.

Tietokoneen näyttö, jossa verkkosivu ja siipiratas, verkkosivuston ylläpito palvelun kuvituskuva.

Kattava WordPress verkkosivujen ylläpitopalvelu

WordPress-verkkosivuston jatkuva ylläpitopalvelu on paras keino varmistaa, että sivusto toimii oikein ja tietoturva on kunnossa. Tarjoamamme ylläpitopalvelu poistaa huolesi verkkosivuihin liittyen, sillä me pidämme huolen, että sivustosi päivitykset ovat aina ajan tasalla ja se on valmis palvelemaan potentiaalisia asiakkaitasi..

Me Kaira Digitalilla autamme erityisesti pk-yrityksiä ylläpitämään sivustoja toimintavarmana, suojattuna ja saavutettavana. 

Meiltä saat avaimet käteen – WordPress verkkosivujen ylläpitopalvelun, joka on suunniteltu vastaamaan nimenomaan sinun liiketoimintasi ja sivustosi yksilöllisiä tarpeita. Palvelumme sisältävät säännölliset päivitykset, tietoturvan hallinnan, varmuuskopioinnit ja teknisen tuen, jotta voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen tietäen, että sivustosi ylläpito on asiantuntijoiden käsissä.

Mitä avaimet-käteen verkkosivujen ylläpito -palvelumme voi sisältää:

WordPress-ylläpitopalvelun hinta alkaen 19€/kk.

Miksi verkkosivut vaativat ylläpitoa?

Turvallisuus

Tietoturvan ylläpitäminen on verkkosivuston ylläpidon tärkein tehtävä. Säännölliset päivitykset ja tarkistukset suojaavat sivustoasi hakkereilta ja varmistavat, että käyttäjiesi tiedot pysyvät turvassa.

Päivitykset

Digitaalinen maailma kehittyy jatkuvasti ja verkkosivustosi vaatii säännöllisiä päivityksiä toimiakseen oikein. Päivitykset sisältävät uusia ominaisuuksia, korjaavat bugeja ja parantavat suorituskykyä, mikä on välttämätöntä sivuston ajantasaisuuden ja toimivuuden kannalta.

Varmuuskopiot

Ylläpito sisältää säännölliset varmuuskopiot, jotka ovat elintärkeitä mahdollisissa ongelmatilanteissa, kuten tietokantojen vioittumisessa tai palvelinhäiriöissä. Varmuuskopioinnin avulla sivusto voidaan palauttaa nopeasti ilman suurempaa tietojen menetystä.

Pitkäikäisyys

Verkkosivuston ylläpito on investointi sen pitkäaikaiseen menestykseen. Säännöllinen ylläpito ei ainoastaan varmista sivuston turvallisuutta ja suorituskykyä, vaan myös edistää sen näkyvyyttä hakukoneissa, parantaa käyttäjäkokemusta ja varmistaa, että sivusto pysyy teknologian kehityksen tahdissa.

Verkkosivujen ylläpito hinta alkaen 19€/kk

Verkkosivujen ylläpito hintaan vaikuttaa eri tekijät esimerkiksi nykytila, teema, lisäosien määrä ja sivuston koko. Me ymmärrämme, että kustannustehokkuus on yrityksille tärkeää ja siksi meille avoimuus hintojen suhteen on avainasemassa.

Meidän suosituin perus WordPress-ylläpitopalvelu, joka soveltuu hyvin pienille tai keskisuurille sivustoille sisältää automaattiset päivitykset, 24/7 monitoroinnin, ssl-sertifikaatin, varmuuskopiot ja webhotellin on 39€/kk.

Kevyt ylläpito

19 /kk + alv. 24%
  •  
Suosituin

Perus ylläpito

39 /kk + alv. 24%
  •  

Laaja ylläpito

99 /kk + alv. 24%
  •  

Miksi valita Kaira Digital?

Kun etsit verkkosivuillesi ylläpitopalvelua, suuret ja tunnetut mainostoimistot saattavat vaikuttaa houkuttelevilta. Mutta entä jos pienempi toimija voisi tarjota enemmän ja edullisemmin? Tutustutaanpa siihen, miksi yhä useammat valitsevat pienemmän digitoimiston suuremman mainostoimiston sijaan.

Jami Tauniharju

Yrittäjä, web-kehittäjä

Pienempi Toimija, Suurempi Huomio

Meiltä saat aina yksilöllistä ja omistautunutta palvelua. Pienempänä toimijana kykenemme keskittymään täysin sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi, tarjoten räätälöityjä ratkaisuja, jotka heijastavat ainutlaatuista brändiäsi.

Joustavaa ja Nopeaa Reagointia

Meidän kanssa toimiminen tarkoittaa myös joustavampaa ja nopeampaa yhteydenpitoa. Vasteajat ovat lyhyemmät, ja muutoksiin reagoidaan välittömästi, mikä tekee yhteistyöstä sujuvaa ja vaivatonta.

Kustannustehokkuus ilman Kompromisseja

Pystymme tarjoamaan kustannustehokkaita ratkaisuja tinkimättä laadusta. Kulurakenteemme vuoksi pystymme pitämään kulut alhaisina ja silti taata laadukkaan lopputuloksen, joka vastaa täysin odotuksiasi.

Yhteistyö, Joka Tuntuu Kumppanuudelta

Meidän kanssa on helppoa luoda kestävä kumppanuus. Yhteistyö on läheistä ja luottamuksellista, mikä mahdollistaa paremman ymmärryksen liiketoimintasi tarpeista ja tavoitteista.

Mitä verkkosivujen ylläpito sisältää?

Nuolet pyörivät ympyrää ja check merkki keskellä, teeman ja lisäosien päivitysten kuvituskuva.

WordPress, teema ja lisäosa päivitykset

Yksi ylläpidon tärkeimmistä tehtävistä on pitää WordPress-ympäristö, mukaan lukien teemat ja lisäosat ajan tasalla. Säännölliset päivitykset takaavat sivuston sujuvan toiminnan, parantavat sen turvallisuutta ja lisäävät uusia ominaisuuksia. Päivitykset ovat elintärkeitä myös potentiaalisten haavoittuvuuksien korjaamisessa, pitäen sivustosi suojattuna uusilta uhilta.

Varmuuskopiointi

Säännöllinen varmuuskopiointi on verkkosivuston ylläpidon kulmakivi. Se varmistaa, että sivustosi sisältö, tietokannat ja muut kriittiset tiedot on turvattu mahdollisten teknisten vikojen, hakkereiden tai muiden odottamattomien tapahtumien varalta. Varmuuskopiointi mahdollistaa sivuston nopean palautuksen, minimoiden mahdolliset käyttökatkokset.

Tietokone keskustelee pilviverkon kanssa, varmuuskopionti kuvituskuva.
Hakkeri yrittää selvittää salasanaa, tietoturvan kuvituskuva.

Tietoturva

Ylläpitopalvelu sisältää jatkuvat tietoturvatoimenpiteet, jotka suojaavat sivustoasi haittaohjelmilta, tietomurroilta ja muilta kyberuhkilta. Tämä kattaa säännölliset tietoturvatarkistukset, haavoittuvuuksien skannaukset ja suojaustoimenpiteet, kuten palomuurit ja haittaohjelmien poisto.

SSL-sertifikaatti

SSL-sertifikaatti on välttämätön sivustosi turvallisuuden ja luottamuksen kannalta. Se salaa tiedonsiirron sivustosi ja sen käyttäjien välillä, suojaten herkkiä tietoja. Ylläpitopalvelu pitää huolen SSL-sertifikaatin voimassaolosta ja päivityksistä, varmistaen sivustosi turvallisen käytön,

SSL-sertifikaatti ja lukko, kuvituskuva.
Web-hotelli palvelin keskustelee pilviverkon kanssa, kuvituskuva.

Webhotelli

Laadukas webhotelli on verkkosivuston toiminnan perusta. Ylläpitopalvelumme voi sisältää webhotellin hallinnan, joka varmistaa sivustosi nopeuden, saatavuuden ja suorituskyvyn. Huolellisesti ylläpidetty webhotelli tarjoaa luotettavan ympäristön sivustollesi, tukien sen kasvua ja varmistaen, että kävijöilläsi jää paras mahdollinen kokemus sivustovierailusta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä verkkosivujen ylläpito tarkoittaa?

Verkkosivujen ylläpito on jatkuvaa työtä, jonka tarkoituksena on huolehtia sivustosi päivityksistä, tietoturvasta, varmuuskopioinnista ja teknisestä tuesta, varmistaen sivustosi sujuvan toiminnan ja turvallisuuden.

Verkkosivujen ylläpito on tärkeää, sillä se takaa sivustosi ajantasaisuuden, turvallisuuden ja optimoidun suorituskyvyn. Se auttaa myös parantamaan käyttäjäkokemusta ja sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa.

Suosittelemme, että sivustolle suoritetaan tarvittavat päivitykset vähintään kuukausittain, mutta tietyt toimenpiteet, kuten tietoturvan seuranta, tulisi olla jatkuvaa.

Ilman säännöllistä ylläpitoa sivustosi voi tulla haavoittuvaksi turvallisuusuhille, kuten haittaohjelmille ja hakkeroinnille. Lisäksi sivustosi suorituskyky voi heiketä, mikä voi vaikuttaa negatiivisesti käyttäjäkokemukseen ja hakukoneiden sijoituksiin.

Hinta riippuu monista eri tekijöistä, kuten sivuston koosta ja tarvittavien palveluiden laajuudesta. Tarjoamme räätälöityjä ylläpitopaketteja, jotka vastaavat yrityksesi tarpeita ja budjettia.

Vaikka peruspäivitykset ja sisällön hallinta ovat mahdollisia omatoimisesti, erikoistuneemmat ylläpitotehtävät, kuten tekniset päivitykset, tietoturva ja varmuuskopiointi, vaativat usein asiantuntijan tietotaitoa. Ammattimainen ylläpitopalvelu varmistaa, että sivustosi pysyy optimaalisessa kunnossa pitkään.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Meiltä saat tilattua WordPress-verkkosivuillesi laadukkaan ja luotettavan ylläpidon. Me pidämme huolen, että verkkosivusi toimii oikein ja lautautuu nopeasti käyttäjille.

Jätä yhteydenottopyyntö ja me palaamme asiaan mahdollisimman pian! Alkuun sovitaan lyhyt verkkotapaaminen, jossa kartoitetaan yhdessä yrityksenne verkkosivuston tarpeet ylläpitopalvelulle. Verkkotapaamisen jälkeen sinulle toimitetaan tarjous ylläpitopalvelusta, jossa avataan kaikki palveluun kuuluvat palvelut tarkasti.