fbpx

Digimarkkinointi - Menestyksen avain verkkoliiketoiminnassa

Digimarkkinointi auttaa yritystäsi nousemaan esiin eri kanavissa ja houkuttelemaan uusia asiakkaita. Kaipaako digimarkkinointistrategiasi päivittämistä? Tarvitseeko verkkosivustosi laadukasta sisällöntuotantoa?

Me Kaira Digitalilla keskitymme tehokkaaseen digimarkkinointiin, joka tuo konkreettisia tuloksia. Analysoimme kohdeyleisösi, kilpailijasi ja markkinat huolellisesti, jotta voimme luoda räätälöidyn digimarkkinointistrategian.

Digimarkkinoinnin ulkoistaminen on kustannustehokkaampi ratkaisu eteenkin pk-yrityksille verrattuna sisäisen markkinointihenkilön palkkaamiseen.

Digimarkkinointi palveluna - Etsitkö toteuttajaa?

Toteuttaako yrityksesi digimarkkinointia tällä hetkellä? Jos vastasit kyllä, niin vastaako nykyinen digimarkkinointi, strategia, seuranta ja analytiikka asetettuja tavoitteita?

Meillä on vahva ja monipuolinen kokemus digimarkkinoinnista eri alan yrityksistä sekä yrittäjänä, että tuottajana. Digimarkkinoinnin maailma voi olla monimutkainen, mutta meidän tavoitteena on tehdä siitä mahdollisimman ymmärrettävää asiakkaillemme.  Verkkosivut rakennetaan ammattimaisesti alusta loppuun, tiiviissä yhteistyössä asiakas yrityksen kanssa.

Meidän tärkein ja keskeisin tavoite on löytää toimialaasi sopiva ja yritystäsi kehittävä digimarkkinointistrategia. Toimivalla strategialla onnistutaan löytämään uusia ostavia asiakkaita ja sitouttamaan vanhoja asiakkaita.

Digimarkkinointi -palvelumme voi koostua alla olevista eri palasista:

Me hoidamme myös tarvittavat asennukset, integraatiot,  seuranta- ja analytiikka työkalut.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous digimarkkinointipalveluista. Tarjoamme digimarkkinointipalveluja pienille ja keskisuurille yrityksille.

Kustannustehokas digimarkkinointi kumppani

Tehokas ja suunnitelmallinen digimarkkinointi tuottaa konkreettisia tuloksia, jolloin markkinoinnista tulee investointi, joka edistää koko liiketoimintaa.

Kustannustehokkuus perustuu pienen ammattitiimin etätyöskentelyyn, jonka vuoksi meillä ei ole kalliita toimitiloja tai hyvin palkattua myyntitiimiä nostamassa palveluidemme hintoja.

Mikä on oikea hetki ottaa meihin yhteyttä:

  • Digimarkkinointia ei ole vielä aloitettu
  • Kaipaatte lisää myyntiä verkkokauppaanne
  • Verkkosivun yhteydenottolomake ei tuota tarpeeksi liidejä
  • Haluatte saavuttaa yritykselle tärkeän kohdeyleisön sosiaalisen median eri kanavista
  • Yrityksenne ei sijoitu tarpeeksi korkealle halutuilla hakusanoilla Google-haussa
Vahva kädenpuristus, joka säteilee voimakkuutta, kustannustehokas kumppani kuvituskuva.

Miksi digimarkkinointi on avain menestykseen?

Kohdeyleisön tavoittaminen

Monipuoliset kanavavat, kuten hakukonemarkkinointi ja sähköpostimarkkinointi, joiden avulla voidaan tavoittaa kohdeyleisö juuri siellä, missä he ovat. Näin voidaan saavuttaa suurempi näkyvyys ja lisätä brändisi tunnettuutta.

Mittaa ja analysoi

Digitaaliset markkinointikanavat tarjoavat kattavat mittaus- ja analysointityökalut, joiden avulla voidaan seurata kampanjoiden suorituskykyä reaaliajassa. Analytiikan avulla voidaan tunnistaa tehokkaimmat strategiat ja tehdä tarvittavia muutoksia nopeasti kampanjoiden optimoimiseksi.

Kustannustehokkuus

Huomattavasti edullisempaa kuin perinteiset mainoskanavat, kuten televisio- tai printtimainonta. Budjettia voidaan säätää joustavasti ja maksaa vain saavutetuista tuloksista, mikä tekee digimarkkinoinnista houkuttelevan vaihtoehdon erikokoisille yrityksille.

Personoidut kampanjat

Mahdollistaa personoitujen kampanjoiden luomisen, joiden avulla voidaan viesti kohdistaa tarkasti halutulle kohdeyleisölle. Personoinnilla voidaan parantaa asiakaskokemusta ja lisätä asiakkaiden sitoutumista brändiin.

Näkyvyys

Tarjoaa tehokkaat keinot lisätä yrityksesi näkyvyyttä verkossa. Optimoidut verkkosivut, aktiiviset hakukonemainokset, sähköpostimarkkinointi ja muut digitaaliset kanavat auttavat vahvistamaan brändin tunnettuutta ja saamaan enemmän potentiaalisia asiakkaita. Mitä parempi on brändin tunnettuus verkossa, sitä enemmän mahdollisuuksia on kasvattaa liiketoimintaa.

JATKUVA KEHITYS

Muutoksia ja päivityksiä kampanjoihin voidaan toteuttaa reaaliajassa. Tämä mahdollistaa nopean reagoinnin markkinatrendien muutoksiin, asiakkaiden tarpeisiin ja kilpailijoiden toimiin, mikä auttaa pysymään kilpailukykyisenä ja sopeutumaan nopeasti muuttuviin olosuhteisiin.

Meiltä saat kaiken tarvitsemasi digimarkkinointiin

Hakukoneoptimointi

Kasvatetaan orgaanista näkyvyyttäsi verkossa ja nostetaan yritykseksesi korkeammalle hakutuloksissa hakukoneoptimoinnin avulla.

Google-mainonta

Tavoitetaan potentiaaliset asiakkaasi suoraan Googlen hakutuloksissa – tehokkaan ja kohdennetun Google-mainonnan avulla.

Some-mainonta

Hyödynnetään sosiaalisen median mainontaa kohdeyleisösi tavoittamisessa ja kasvatetaan brändisi näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa.

Sisällöntuotanto

Tuotetaan laadukasta sisältöä verkkosivuillesi, joka auttaa vahvistamaan brändiä ja sijoituksiasi googlen hakutuloksissa.

Yritysilme & Logot

Suunnitellaan ja toteutetaan yrityksellesi uusi raikas yritysilme ja tunnistettava logo, joilla erotut massasta ja jätät muistijäljen asiakkaiden mieliin.

Miksi valita Kaira Digital?

Etsiessäsi digimarkkinoinnillesi tekijää, suuret ja tunnetut mainostoimistot saattavat vaikuttaa houkuttelevilta. Mitä jos pienempi toimija voisi tarjota saman sisällön kustannustehokkaammin? Tutustutaanpa siihen, miksi yhä useammat valitsevat pienemmän digimarkkinointitoimiston suuremman mainostoimiston sijaan.

Jami Tauniharju

Yrittäjä, web-kehittäjä

Pienempi Toimija, Suurempi Huomio

Meiltä saat aina yksilöllistä ja omistautunutta palvelua. Pienempänä toimijana kykenemme keskittymään täysin sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi, tarjoten räätälöityjä ratkaisuja, jotka heijastavat ainutlaatuista brändiäsi.

Joustavaa ja Nopeaa Reagointia

Meidän kanssa toimiminen tarkoittaa myös joustavampaa ja nopeampaa yhteydenpitoa. Vasteajat ovat lyhyemmät, ja muutoksiin reagoidaan välittömästi, mikä tekee yhteistyöstä sujuvaa ja vaivatonta.

Kustannustehokkuus ilman Kompromisseja

Pystymme tarjoamaan kustannustehokkaita ratkaisuja tinkimättä laadusta. Kulurakenteemme vuoksi pystymme pitämään kulut alhaisina ja silti taata laadukkaan lopputuloksen, joka vastaa täysin odotuksiasi. Meillä ei ole hienoa toimistoa tai hyvin palkattua myyntitiimiä nostamassa palveluidemme hintoja.

Yhteistyö, Joka Tuntuu Kumppanuudelta

Meidän kanssa on helppoa luoda kestävä kumppanuus. Pidämme jatkuvasti yhteyttä asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa paremman ymmärryksen liiketoiminnan tarpeista ja tavoitteista.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä digimarkkinointi pitää sisällään?

Digimarkkinointi kattaa laajan kirjon erilaisia strategioita ja kanavia, joita käytetään yrityksen tai tuotemerkin mainostamiseen verkossa. Se sisältää muun muassa hakukoneoptimoinnin (SEO), hakukonemainonnan (SEM), sosiaalisen median markkinoinnin ja sähköpostimarkkinoinnin.

Tulosten saavuttamisen aikataulu voi vaihdella suuresti riippuen valitusta strategiasta ja tavoitteista. Esimerkiksi hakukoneoptimoinnin (SEO) tulokset voivat näkyä muutamassa kuukaudessa, kun taas hakukonemainonnan (SEM) tai sosiaalisen median kampanjoiden vaikutukset voivat olla nähtävissä lähes välittömästi.

Kyllä, digimarkkinointi on tehokas työkalu kaikenkokoisille yrityksille. Se tarjoaa kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka voidaan skaalata ja mukauttaa vastaamaan pienyritysten sekä suuryritysten tarpeita.

Tekoäly (AI) muuttaa digimarkkinoinnin kenttää monin tavoin, mukaan lukien automatisoimalla toistuvia tehtäviä, personalisoimalla asiakaskokemusta ja analysoimalla suuria datamääriä parempien päätösten tekemiseen. AI auttaa myös ennustamaan kuluttajien käyttäytymistä ja optimoimaan markkinointikampanjoita reaaliajassa.

Kyllä, tekoälyä voidaan käyttää sisällön tuottamiseen verkkosivuille, kuten blogikirjoitusten, tuotekuvausten ja uutisartikkeleiden luomiseen. Vaikka AI tukee sisällöntuotantoa ja tehostaa prosesseja, on tärkeää yhdistää se ihmisten luovuuteen ja asiantuntemukseen varmistaakseen sisällön laatu ja relevanssi.

Tekoäly voi parantaa hakukoneoptimointia analysoimalla avainsanoja, seuraamalla sijoitusmuutoksia ja tunnistamalla SEO-mahdollisuuksia, joita ei ehkä muuten huomattaisi. AI auttaa myös ymmärtämään paremmin käyttäjien hakukäyttäytymistä ja optimoimaan sisältöä vastaamaan näitä tarpeita entistä tarkemmin.

Mitä on digitaalinen markkinointi?

Digitaalinen markkinointi on laaja käsite, joka kattaa kaikki ne toimenpiteet, joilla yritys tai brändi pyrkii edistämään ja myymään tuotteitaan tai palveluitaan verkon välityksellä. Se on monikanavaista markkinointia, joka hyödyntää digitaalisia alustoja ja työkaluja kuten sosiaalista mediaa, hakukoneita ja sähköpostia tavoittamaan kohdeyleisönsä tehokkaammin ja kohdennetummin kuin perinteiset markkinointikeinot. 

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimoinnilla pyritään parantamaan verkkosivuston sijoitusta hakukoneiden tulossivuilla. Hakukoneoptimointi sisältää teknisiä toimenpiteitä verkkosivulla ja vaatii laadukasta sisällöntuotantoa onnistuakseen.

Hakukonemainonta (SEM)

Hakukonemainonta on tehokas keino kasvattaa verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneissa. Hakukonemainonta perustuu maksettuihin mainoksiin, jotka näkyvät käyttäjille, kun he tekevät tiettyihin avainsanoihin liittyviä hakuja.

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi on yksi eniten käytetyistä digimarkkinoinnin tavoista, joka mahdollistaa suoran yhteydenpidon asiakkaisiin. Se perustuu uutiskirjeiden, tarjousten ja muiden markkinointiviestien lähettämiseen sähköpostitse valikoidulle kohderyhmälle.

Some markkinointi

Sosiaalisen median markkinointi hyödyntää sosiaalisen median alustoja, kuten Facebookia, Instagramia, Twitteriä ja LinkedIniä, brändin tunnettuuden kasvattamiseen, yleisön sitouttamiseen ja liikenteen ohjaamiseen verkkosivustolle.