fbpx

Tietoa yrityksestä

Me Kaira Digitalilla tarjoamme räätälöityjä digitaalisia ratkaisuja pk-yrityksille kustannustehokkaasti. Meidän ydinosaamiseen kuuluu WordPress-verkkosivut, WooCommerce-verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja digimarkkinointi. Meillä on vuosien kokemus verkkoliiketoimintojen kehittämisestä eri aloilta niin yrittäjänä kuin palveluntuottajana.

Kaira Digitalin tarina

Kaira Digitalin tarina alkaa kaukaa pohjoisesta, jossa avarat tunturimaisemat ja kirkkaat revontulet inspiroivat meitä luovaan ajatteluun ja periksiantamattomaan työskentelyyn.

Yrityksen perustaja Jami, jolle pohjoinen luonto on sekä pakopaikka että voimanlähde, halu perustaa oma digitoimisto syntyi intohimosta tarjota nykyaikaisia ja tehokkaita digitaalisia ratkaisuja kustannustehokkaasti — laadusta tinkimättä.

Kaira – sana, joka juontaa juurensa syvälle lumen peittämiin metsiin ja jylhiin tuntureihin, kuvastaa sitä periksiantamatonta asennetta ja intohimoa, jolla lähestymme jokaista projektia.

Me Kaira Digitalilla uskomme, että parhaat ideat ja tehokkuuden mahdollistaa täysi etätyöskentely. Meillä on vapaus työskennellä sieltä missä tuntuu parhaalta eikä olla juurruttu yhteen ja samaan toimistoon. 100% verkon välityksellä toimiminen mahdollistaa kustannustehokkaat ratkaisut, koska meillä ei ole kalliita kiinteitä kuluja. Tämä filosofia ohjaa työtämme päivittäin, olipa kyseessä sitten WordPress-verkkosivujen suunnittelu, WooCommerce-verkkokaupan rakentaminen, hakukoneoptimointi tai digitaalinen markkinointi.

Kaira Digital on enemmän kuin digitoimisto. Se on tarina siitä, miten yhdistämme luovan ajattelun ja tehokkaan työskentelyn pohjoisen luonnon inspiroimaan visioon. Tulemme jatkossakin kunnioittamaan näitä juuria, sillä ne ovat toimintamme ydin ja jatkuvan innostuksemme lähde.

 

Palvelumme

Kaira Digitalin muodostaa kaksi kokenutta web-kehittäjää, jotka ovat valmiita auttamaan asiakasta menestymään. Yhdistämme innovaation, luovuuden ja teknisen osaamisen tarjotaksemme asiakkaillemme ainutlaatuisia ja tuloksellisia digitaalisia ratkaisuja. Valitse Kaira Digital, kun haluat kumppanin, joka ymmärtää liiketoimintasi tarpeet ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi digitaalisessa maailmassa.

Kannettava tietokone ja puhelimen näyttö, joissa referenssi kuva kuljetus ylianttilan verkkosivuista.

Verkkosivut

Rakennamme laadukkaita, nopeita ja hakukoneystävällisiä WordPress-verkkosivustoja pk-yrityksille.

Kannettavan tietokoneen näytöllä kuva vesikourut.fi verkkokaupasta ja vieressä puhelimen näyttö, jossa kuvat myös verkkokaupasta.

Verkkokaupat

Tarjoamme tehokkaita ja helppokäyttöisiä WooCommerce verkkokaupparatkaisuja räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin.

Kannettava tietokone, jonka ruudulla mainoskuva ja puhelimennäyttö, jonka ruudulla sosiaalisen median markkinointia kuvaava sovellus instagram.

Digimarkkinointi

Meiltä myös laajat digimarkkinointipalvelut aina hakukoneoptimoinnista - some-mainontaan ja kaikkea siltä väliltä.

Tekijät Kaira Digitalin takana

Web-kehittäjä, Yrittäjä, CEO

Jami Tauniharju

Jami toimii Kaira Digitalilla pääkehittäjänä eri projekteissa ja yrityksen toimitusjohtajana. Jami erikoistui tradenomi opinnoissaan yrittäjyyteen ja se vei lopulta mennessään. Kouluaikana Jami oli mukana perustamassa kahta yritystä, jotka ovat toiminnassa edelleen. Koulun jälkeen toimitusjohtajan pesti verkkokauppayhtiössä toi vahvaa kokemusta verkkokaupoista, verkkosivuista ja digimarkkinoinnista. 

Vapaa-ajallaan Jami viihtyy luonnossa samojedinkoiransa Lumon kanssa. Ruuanlaitto ja e-urheilu on myös lähellä Jamin sydäntä.

Web-kehittäjä, Yrittäjä, COO

Iikka Kolehmainen

Iikan rooliin kuuluu kehitystyö eri projekteissa ja yrityksen operatiivinen johtaminen. Ammattikorkeakoulussa Iikka erikoistui myyntiin ja markkinointiin. Kouluaikana Iikka oli mukana perustamassa yritystä, joka on toiminnassa edelleen. Iikka on kerryttänyt kokemusta toimitusjohtajana ja markkinointipäällikönä eri yhtiöissä. Iikan osaamiseen kuuluu laajasti verkkoliiketoimintaa kehittävät toiminnot.

Iikka rentoutuu vapaa-ajallaan tuottaen musiikkia. Musiikin tuottamisen lisäksi kuntosali ja padel pitävät Iikan mielen virkeänä.

Referenssit

Tehdyt työt kertovat parhaiten siitä, miten Kaira Digital toteuttaa projektit ja täyttää asiakkaiden odotukset.

Kaira Digitalin arvot

Arvot ohjaavat päivittäistä työtämme ja määrittävät suuntaa kohti asiakkaidemme menestystä. Näiden arvojen kautta luomme kestäviä suhteita ja tuotamme laadukkaita digitaalisiaratkaisuja liiketoiminnan eri tarpeisiin asiakasyrityksillemme.

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaamme ovat toimintamme keskipiste. Pyrimme ymmärtämään heidän tarpeensa ja tavoitteensa syvällisesti, jotta voimme tarjota räätälöityjä ratkaisuja, jotka todella tukevat heidän liiketoimintaansa.

Laatu & Innovaatio

Emme tee kompromisseja laadussa. Pyrimme jatkuvasti päivittämään osaamistamme ja seuraamaan alamme uusimpia trendejä ja teknologioita, jotta voimme tarjota asiakkaillemme edistyneitä ja innovatiivisia ratkaisuja.

Jatkuva Oppiminen

Digitaalinen maailma muuttuu kehittyy kokoajan ja me opiskelemme uusia asioita jatkuvasti, pysyäksemme aallon harjalla, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Millainen vaikutelma yrityksestäsi syntyy asiakkaille verkossa?

Varaa aika verkkotapaamiselle meidän kanssa ja kartoitetaan yhdessä yrityksenne tarpeet ja tavoitteet. Lupaamme, että kanssamme käyty verkkotapaaminen poikii vähintään hyviä ideoita ja uusia näkökulmia yrityksenne tarpeisiin.

Kenties löydämme suoraan yhteisen sävelen ja pääsemme tositoimiin yrityksenne verkkoliiketoimintojen kehittämisessä.

Kaira Digital - Ratkaisuja, jotka erottuvat massasta

Kaira Digital Oy on Oululainen kahden miehen digitoimisto, joka toimii verkon välityksellä koko Suomen alueella. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä ja laadukkaasti toteutettuja digitaalisia ratkaisuja eri tarpeisiin oli sitten kyseessä verkkosivut, verkkokauppa tai digimarkkinointi.

Kaira Digital tarjoaa digitaalisia ratkaisuja, jotka vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeisiin. Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen  ja siksi lähestymme jokaista projektia yksilöllisesti ja innovatiivisesti.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita verkkosivu- ja verkkokaupparatkaisuja sekä tehokasta digimarkkinointia pienille ja keskisuurille yrityksille. Kaira Digitalin ytimessä sykkii halu auttaa asiakkaitamme menestymään.

Asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen on meille ensiarvoisen tärkeää.  Tiedämme, että vahva digitaalinen läsnäolo on avainasemassa liiketoiminnan kasvattamisessa ja juuri siksi pyrimme luomaan ratkaisuja, jotka heijastavat yrityksesi ainutlaatuista luonnetta.

Oli sitten kyseessä verkkosivujen suunnittelu, verkkokaupan kehittäminen tai digimarkkinoinnin optimointi, olemme valmiita käärimään hihat ja tekemään töitä tavoitteesi saavuttamiseksi. Kaira Digitalissa uskomme, että onnistunut projekti vaatii avointa kommunikaatiota ja tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa. Siksi panostamme vahvaan yhteistyöhön, joka on avain menestyksekkääseen lopputulokseen.

Kaira Digital on enemmän kuin vain yritys – olemme kumppani matkallasi kohti digitaalista menestystä. Tule mukaan matkalle, jossa luomme yhdessä ratkaisuja, jotka erottavat sinut kilpailijoista ja vievät liiketoimintasi uudelle tasolle.

Liity mukaan digitaaliseen vallankumoukseen kanssamme, sillä yhdessä voimme saavuttaa enemmän.