fbpx

Tehokas Tuottava Mieleenpainuva Uskottava Responsiivinen Tyylikäs Luotettava Houkutteleva

Verkkokauppa yritykselle kustomoituna!

Haluatko yrityksesi brändiä ja liiketoimintaa kehittävän verkkokaupan, joka herättää asiakkaidesi ostohalun?

Olemme erikoistuneet luomaan tehokkaita ja visuaalisesti vetovoimaisia WooCommerce verkkokaupparatkaisuja, jotka nostavat liiketoimintasi uudelle tasolle. Suunnittelemme jokaisen yksityiskohdan huolella, jotta voit tarjota asiakkaillesi vaivatonta ostokokemusta ja maksimoida myyntisi verkossa. 

Verkkokaupan valmistumisen jälkeen asiakkaalle pidetään woocommerce-käyttökoulutus, joka pitää sisällään perusteet verkkokaupan päivittämisestä.

Luotettava ja laadukas WooCommerce Verkkokauppa

Valitse liiketoiminallesi luotettava ja laadukas WooCommerce-verkkokauppa, joka takaa asiakkaillesi vaivattoman ostokokemuksen ja liiketoimintasi menestyksen verkossa.

Tarjoamme kestävän teknisen perustan sekä jatkuvan tuen varmistaaksemme, että verkkokauppasi toimii moitteettomasti päivästä toiseen. Laatua korostavat visuaalisesti houkuttelevat ja responsiiviset sivut, jotka varmistavat optimaalisen käyttäjäkokemuksen kaikilla laitteilla.

Verkokauppa yritykselle - Vuosien kokemuksella

Vastaako yrityksesi verkkokauppa tätä päivää nopeuden ja responsiivisuuden puolesta, tai löytääkö asiakas kauppaasi Googlesta? Tuottaako verkkokauppasi oikeasti kauppaa? Oletko vasta harkitsemassa verkkokaupan perustamista?

Me Kaira Digitalille tuotamme verkkokauppoja avaimet käteen -periaatteella pk-yrityksille. Verkkokaupat rakennetaan ammattimaisesti myynti mielessä pitäen alusta loppuun, tiiviissä yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa.

Vuosien kokemus WordPress-kehityksestä on auttanut meitä ymmärtämään verkkokaupassa vierailevan uuden potentiaalisen asiakkaan mieltymykset. Rakentamiemme verkkokauppojen päätavoite on yksinkertaisesti vauhdittaa asiakasyrityksen myyntiä.

Mitä avaimet käteen verkkokauppa yritykselle -ratkaisumme sisältää:

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous räätälöidystä WordPress-verkkokaupasta tai kysy olisiko meillä mahdollista kehittää nykyistä verkkokauppasi rakentamatta uutta. Tarjoamme WordPress-verkkokauppa kehityspalveluja pienille ja keskisuurille yrityksille.

Referenssit

Tehdyt työt kertovat parhaiten siitä, miten Kaira Digital toteuttaa verkkokaupat yrityksille ja täyttää asiakkaiden odotukset.

Miksi WooCommerce-verkkokauppa?

WooCommerce tarjoaa kestävän ratkaisun verkkokaupoille, oli kyse sitten muutamien tai tuhansien tuotteiden verkkokaupasta. Alustan joustavuus mahdollistaa sen käytön yrityksen oman verkkosivuston yhteydessä tai erillisenä verkkokauppa-alustana. Verkkokaupan visuaalinen ilme on mahdollista räätälöidä vastaamaan täysin yrityksen brändiä. Maksutapahtumien turvallisuudesta vastaa asiakkaan valitsemat luotettavat maksujärjestelmät. WooCommerce mahdollistaa myös sujuvan laajentamisen kansainväliseen myyntiin.

TUOTTEET

WooCommerce tarjoaa monipuoliset tuotevaihtoehdot (fyysiset tuotteet, palvelut, lahjakortit ja digitaaliset tuotteet), jotka mahdollistavat joustavan ja räätälöidyn myynnin verkkokaupassasi.

MAKSUTAVAT

Tarjoa asiakkaillesi eri maksutapavaihtoehtoja, kuten luottokortit, verkkopankkimaksut ja erilaiset maksunvälittäjät. WooCommerce mahdollistaa monipuoliset maksuvaihtoehdot vastaamaan asiakkaan tarpeita.

TOIMITUSTAVAT

Määrittele verkkokaupassasi käytettävät toimitustavat helposti ja tehokkaasti. Voit tarjota erilaisia vaihtoehtoja, kuten kotiinkuljetus, noutopisteet ja erilaiset kuljetusyhtiöt.

RAPORTOINTI

Seuraa liiketoimintasi kehitystä selkeiden raporttien avulla. WooCommerce tarjoaa kattavat analytiikkatyökalut, joiden avulla voit seurata myyntiä, varastonhallintaa ja asiakaskäyttäytymistä.

INTEGRAATIOT

Tehosta liiketoimintaasi hyödyntämällä erilaisia integraatioita. WooCommerce integroituu saumattomasti eri ajanvarausjärjestelmiin, varastohallintajärjestelmiin ja muihin liiketoimintaasi tukeviin sovelluksiin.

KIELIVERSIOT

Tavoita laajempi asiakaskunta tarjoamalla verkkokauppa useilla kielillä. WooCommerce mahdollistaa kieliversiot, joiden avulla on mahdollista toteuttaa ulkomaankauppaa.

Kattavat lisäpalvelut verkkokaupalle

Sen lisäksi, että rakennamme asiakkaan brändin ja liiketoiminnan mukaisesti räätälöityjä ja käyttäjäystävällisiä verkkokauppoja tarjoamme myös lisäpalveluja tarpeiden mukaisesti.

Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joten meidän kauttamme saat myös tarvittavat lisäpalvelut. Oli sitten kyseessä yritysilmeen & logon suunnittelu, sisällöntuotanto, webhotelli tai digimarkkinointi.

Lisäpalvelujen hinnoitteluun voit tutustua hinta-arvio laskuristamme.

Tarjoamme asiakkaan toiveiden pohjalta luotua korkealaatuista ja tyylikästä yritysilme- ja logopakettia verkkokaupan tilaajille. Paketti sisältää logon suunnittelun, fonttien ja yrityksen värien valinnan. Asiakkaalle toimitetaan logot ja graafinen ohjeistus myöhempää käyttöä varten. Tämä kattava paketti varmistaa yrityksesi visuaalisen yhtenäisyyden ja ammattimaisen ilmeen.

Haluatko ammattilaisen tuottamaa hakukoneoptimoitua sisältöä verkkokauppaasi? Palveluumme sisältyy avainsanatutkimus ja hakukoneoptimoitujen tekstien kirjoittaminen. Huolellisesti laaditun sisällön avulla voimme tuoda esiin yrityksesi viestin selkeästi ja houkuttelevasti, auttaen samalla parantamaan verkkokauppasi näkyvyyttä ja vetovoimaa. 

Mikäli tarvitsette verkkokaupallenne uuden palvelinympäristön tai harkitsette palveluntarjoajan vaihtoa, me tarjoamme laadukasta palvelinympäristöä yhteistyökumppanimme Zonerin kanssa. Verkkokaupoille suunniteltu palvelinympäristö tarjoaa luotettavan ja tehokkaan alustan varmistaen, että verkkokauppa toimii optimaalisesti ja asiakkaat voivat nauttia saumattomasta kokemuksesta. 

Voitte myös vahvistaa myyntiä ja lisätä näkyvyyttä hyödyntämällä digimarkkinointipalveluitamme. Me toteutamme hakukoneoptimointia (SEO), Google hakukonemarkkinointia, Google shopping- markkinointia sekä sosiaalisen median markkinointia. Näiden digimarkkinointipalveluiden avulla voitte tavoittaa kohdeyleisönne tehokkaasti ja lisätä verkkokaupan myyntiä merkittävästi. 

Ylläpitopalvelumme varmistaa, että verkkokauppa toimii moitteettomasti ja on suojattu mahdollisilta verkkouhilta. Huolehdimme, että viimeisimmät tekniset päivitykset ovat ajantasalla. Teemme tarvittaessa nopeita korjauksia, joilla varmistamme, että verkkokauppa on käytettävissä 24/7.

Verkkokauppaprojektin vaiheet

1. Tarvekartoitus

Verkkokauppaprojekti aloitetaan kartoittamalla asiakkaan tarpeet ja toiveet syventymällä asiakkaan liiketoimintaan. Kartoitetaan yrityksen tavoitteet ja selvitetään minkä tyylinen verkkokauppa tukee niitä parhaiten. Tarvekartoituksen jälkeen asiakkaalle toimitetaan projektista tarjous.

2. Tarjouksen läpikäynti

Tarkastelemme yhdessä verkkokauppaprojektin kustannuksia, aikataulua ja yksityiskohtia varmistaaksemme, että kaikki on linjassa odotustesi ja budjettisi kanssa. Tavoitteenamme on luoda avoin ja läpinäkyvä yhteistyö alusta alkaen.

3. Aloituspalaveri

Tässä vaiheessa asiakkaalta kerätään tarvittava materiaali (kategoriatiedot, tuotetiedot, kuvat, tekstisisältö, videot jne.) ja tarvittavat tunnukset. Valitaan yhdessä webhotelli, jonne uusi verkkokauppa tullaan rakentamaan. Jos asiakkaalla on vanha verkkokauppa niin käydään läpi mitä sisältöä halutaan siirtää uuteen.

4. Verkkokaupan suunnittelu

Luomme visuaalisen ulkoasun asiakkaan kanssa tehdyn suunnitelman mukaisesti. Hyvällä suunnittelulla varmistamme, että verkkokauppasi ulkoasusta tulee tyylikäs sekä käyttäjäystävällinen. Tärkeänä osana suunnittelua on tarkastella asiakkaan ostopolkua, jonka avulla varmistetaan asiakkaalle mutkaton ostoprosessi verkkokaupassa. 

5. Verkkokaupan rakentaminen

Tässä vaiheessa meillä on hyvin laadittu suunnitelma, jonka pohjalta aloitamme verkkokaupan rakentamisen. Verkkokaupan rakentamiseen on hyvä varata 3-12 viikkoa riippuen toteutettavan verkkokaupan laajuudesta ja tuotteiden määrästä.

6. Verkkokaupan julkaisu

Verkkokauppa hyväksytetään asiakkaalla yhteenvetopalaverissa ja tehdään tarvittavat korjaukset palautteen pohjalta. Julkaisun jälkeen sovitaan mahdollisesta ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

Paytrail - Luotettava maksupalvelu

Paytrail on maksuvolyymiltaan suurin kotimainen verkkomaksupalvelu, jonka maksutapavalikoimasta löytyy jokaiselle verkkokaupan asiakkaalle mieluisa tapa maksaa. Yksi sopimus, kaikki maksutavat. Paytrail on auttanut tuhansia verkkokauppoja menestymään ja myymään verkossa.

Kaira Digital Oy toimii Paytrail maksupalvelun jälleenmyyjänä ja virallisena yhteistyökumppanina.

Edut kauppiaalle

Palvelun sisältö

Miksi valita Kaira Digital?

Kun etsit verkkokaupallesi kehittäjää, suuret ja tunnetut mainostoimistot saattavat vaikuttaa houkuttelevilta. Mutta entä jos pienempi toimija voisi tarjota enemmän ja edullisemmin? Tutustutaanpa siihen, miksi yhä useammat valitsevat pienemmän verkkokauppakehittäjän suuremman mainostoimiston sijaan.

Jami Tauniharju

Yrittäjä, web-kehittäjä

Pienempi Toimija, Suurempi Huomio

Meiltä saat aina yksilöllistä ja omistautunutta palvelua. Pienempänä toimijana kykenemme keskittymään täysin sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi, tarjoten räätälöityjä ratkaisuja, jotka heijastavat ainutlaatuista brändiäsi.

Joustavaa ja Nopeaa Reagointia

Meidän kanssa toimiminen tarkoittaa myös joustavampaa ja nopeampaa yhteydenpitoa. Vasteajat ovat lyhyemmät, ja muutoksiin reagoidaan välittömästi, mikä tekee yhteistyöstä sujuvaa ja vaivatonta.

Kustannustehokkuus ilman Kompromisseja

Pystymme tarjoamaan kustannustehokkaita ratkaisuja tinkimättä laadusta. Kulurakenteemme vuoksi pystymme pitämään kulut alhaisina ja silti taata laadukkaan lopputuloksen, joka vastaa täysin odotuksiasi. Meillä ei ole hienoa toimistoa tai hyvin palkattua myyntitiimiä nostamassa palveluidemme hintoja.

Yhteistyö, Joka Tuntuu Kumppanuudelta

Meidän kanssa on helppoa luoda kestävä kumppanuus. Pidämme jatkuvasti yhteyttä asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa paremman ymmärryksen liiketoiminnan tarpeista ja tavoitteista.

Laske hinta-arvio verkkokaupalle

Läpinäkyvyys hinnoittelussa on meille tärkeää ja sen vuoksi tarjoamme kätevän hinta-arviolaskurin, jonka avulla voit helposti selvittää kustannusarvion verkkokauppaprojektille. Laskuri antaa alkaen hinta-arvion tekemiesi määrittelyjen perusteella. Täytä lopussa oleva yhteydenottolomake ja olemme sinuun yhteydessä pian verkkotapaamisen sopimisen merkeissä.

Verkkokaupan laajuus
lisäpalvelut
Verkkokaupan ominaisuudet
Hinta verkkokaupalle alkaen:
0.00
€ +alv.
Projektin lopullinen hinta tarkentuu verkkotapaamisessa.
Nimi *
Yritys
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero
Viesti