fbpx

Mieleenpainuvat Uskottavat Responsiiviset Tyylikkäät Luotettavat Houkuttelevat Tuottavat

Verkkosivut yritykselle räätälöitynä!

Tarvitsetko nykyaikaiset ja laadukkaat verkkosivut yritykselle, jotka auttavat kasvattamaan liiketoimintaasi?

Me Kaira Digitalilla toteutamme asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan räätälöityjä WordPress-verkkosivustoja 100% tyytyväisyystakuulla.

Meidän verkkosivusuunnittelun keskiössä on hakukoneystävällisyys, laadukas sisältö ja nopeat latausajat, jotka varmistavat parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.

Laadukkaat verkkosivut - Vuosien kokemuksella

Vastaako yrityksesi nykyiset verkkosivut tätä päivää nopeuden ja responsiivisuuden puolesta, tai löytyvätkö ne googlesta halutuilla hakusanoilla? Saatko riittävästi yhteydenottoja verkkosivujesi kautta?

Me Kaira Digitalille tuotamme huippuluokan verkkosivustoja avaimet käteen -periaatteella pk-yrityksille. Verkkosivut rakennetaan ammattimaisesti alusta loppuun, tiiviissä yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa.

Vuosien kokemus WordPress-kehityksestä on auttanut meitä ymmärtämään sivustolla vierailevan uuden potentiaalisen asiakkaan tarpeet. Tuottamiemme verkkosivustojen päätavoite on vauhdittaa asiakasyritysten yhteydenottoja, myyntiä ja liidien hankintaa.

Mitä avaimet käteen verkkosivut yritykselle -ratkaisumme sisältää:

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous räätälöidystä WordPress-sivustosta tai kysy olisiko meillä mahdollista kehittää nykyistä sivustoasi rakentamatta uutta. Tarjoamme WordPress-verkkosivu kehityspalveluja pk-yrityksille, yhdistyksille ja hankkeille.

Referenssit

Tehdyt työt kertovat parhaiten siitä, miten Kaira Digital toteuttaa verkkosivut ja täyttää asiakkaiden odotukset.

Miksi verkkosivut ovat yritykselle tärkeät?

Brändi

Yrityksesi brändin mukaisesti suunnitellut ja toteutetut verkkosivut mahdollistavat brändisi yhdenmukaisen esittämisen. Sivujen visuaalinen ilme, värit, fontit ja logot heijastavat brändisi persoonallisuutta ja arvoja, luoden yhtenäisen ja tunnistettavan brändin.

Ensivaikutelma

Verkkosivut ovat lähes aina ensimmäinen kontaktipiste potentiaalisten uusien asiakkaiden kanssa. Laadukkaat sivut antavat yrityksestä ammattimaisen vaikutelman ja herättävät luottamusta. Hyvän ensivaikutelman saanut asiakas ostaa palveluitasi todennäköisemmin.

Käyttäjäkokemus

Laadukkaasti suunnitellut ja responsiivisesti rakennetut verkkosivut tarjoavat miellyttävän käyttäjäkokemuksen. Helppokäyttöisyys ja selkeä navigointi keräävät arvostusta asiakkailtasi. Nykyään suurin osa verkkovierailuista tehdään puhelimilla, joten on ensiarvoisen tärkeää, että verkkosivut toimivat responsiivisesti kaikilla laitteilla.

Näkyvyys

Responsiiviset, nopeat ja hakukoneoptimoidut verkkosivut parantavat merkittävästi yrityksesi näkyvyyttä verkossa. Hakukoneystävällisesti toteutettu ja asiantuntevaa sisältöä tarjoava sivusto nousee korkeammalle Googlen hakutuloksissa, joka heijastuu suoraan siihen, että potentiaaliset asiakkaat löytävät yrityksesi helpommin.

Asiakashankinta

Verkkosivut toimivat tehokkaana asiakashankintakanavana oikein toimiessaan. Laadukas sisältö ja kiinnostava ulkoasu houkuttelevat kävijöitä ja voivat saada heidät kiinnostumaan tuotteistasi tai palveluistasi. Lisäksi verkkosivujen kautta voit kerätä liidejä ja näin ollen luoda mahdollisuuksia myynnin kasvattamiseen.

Kilpailuetu

Verkkosivut antavat mahdollisuuden erottautua kilpailijoistasi tarjoamalla paremman käyttäjäkokemuksen, asiantuntevan sisällön ja houkuttelevamman visuaalisen ilmeen. Mikäli asiakkaille jää hyvä ja luottavainen tunne verkkosivu vierailun jälkeen, he todennäköisemmin valitsevat yrityksesi kilpailijoiden sijaan.

Kattavat lisäpalvelut verkkosivuille

Sen lisäksi, että rakennamme asiakkaan brändin mukaisesti räätälöityjä ja käyttäjäystävällisiä verkkosivuja tarjoamme myös lisäpalveluja asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joten meidän kauttamme saat myös tarvittavat lisäpalvelut. Oli sitten kyseessä yritysilmeen & logon suunnittelu, sisällöntuotanto, webhotelli, digimarkkinointi tai verkkosivuston ylläpito.

Lisäpalvelujen hinnoitteluun voit tutustua hinta-arvio laskuristamme.

Tarjoamme asiakkaan toiveiden pohjalta luotua korkealaatuista ja tyylikästä yritysilme- ja logopakettia verkkosivujen tilaajille. Paketti sisältää logon suunnittelun, fonttien ja yrityksen värien valinnan ja käyntikorttien  suunnittelun. Asiakkaalle toimitetaan logot ja graafinen ohjeistus myöhempää käyttöä varten. Tämä kattava paketti varmistaa yrityksesi visuaalisen yhtenäisyyden ja ammattimaisen ilmeen.

Haluatko ammattilaisen tuottamaa hakukoneoptimoitua sisältöä verkkosivuillesi? Palveluumme sisältyy avainsanatutkimus ja hakukoneoptimoitujen tekstien kirjoittaminen. Huolellisesti laaditun sisällön avulla voimme tuoda esiin yrityksesi viestin selkeästi ja houkuttelevasti, auttaen samalla parantamaan verkkosivujesi näkyvyyttä ja vetovoimaa. 

Mikäli tarvitsette verkkosivuillenne uuden webhotellin tai harkitsette palveluntarjoajan vaihtoa, me tarjoamme laadukasta webhotellipalvelua. Webhotellimme tarjoaa luotettavan ja tehokkaan alustan varmistaen, että verkkosivunne toimivat optimaalisesti ja kävijät voivat nauttia saumattomasta kokemuksesta. Kaira Digitalin webhotelli on valinta, kun haluatte varmistaa verkkosivujenne sujuvan toiminnan ja luotettavuuden.

Voitte myös vahvistaa myyntiä ja lisätä näkyvyyttä hyödyntämällä digimarkkinointipalveluitamme. Me toteutamme hakukoneoptimointia (SEO), Google hakukonemarkkinointia, Google shopping- markkinointia sekä sosiaalisen median markkinointia. Näiden digimarkkinointipalveluiden avulla voitte tavoittaa kohdeyleisönne tehokkaasti ja rakentaa vahvaa näkyvyyttä verkossa. 

Ylläpitopalvelumme varmistaa, että sivusto toimii moitteettomasti ja on suojattu mahdollisilta verkkouhilta. Huolehdimme, että viimeisimmät tekniset päivitykset ovat ajantasalla. Teemme tarvittaessa nopeita korjauksia, joilla varmistamme, että sivustonne on käytettävissä 24/7.

Verkkosivuprojektin vaiheet

1. Tarvekartoitus

Verkkosivuprojekti aloitetaan kartoittamalla asiakkaan tarpeet ja toiveet syventymällä asiakkaan liiketoimintaan. Kartoitetaan yrityksen tavoitteet ja selvitetään minkä tyyliset verkkosivut tukevat niitä parhaiten. Tarvekartoituksen jälkeen asiakkaalle toimitetaan projektista tarjous.

2. Tarjouksen läpikäynti

Tarkastelemme yhdessä projektin kustannuksia, aikataulua ja yksityiskohtia varmistaaksemme, että kaikki on linjassa odotustesi ja budjettisi kanssa. Tavoitteenamme on luoda avoin ja läpinäkyvä yhteistyö alusta alkaen.

3. Aloituspalaveri

Tässä vaiheessa asiakkaalta kerätään tarvittava materiaali (kuvat, tekstisisältö, videot) ja tarvittavat tunnukset. Valitaan yhdessä webhotelli, jonne uudet verkkosivut tullaan rakentamaan. Jos asiakkaalla on vanhat sivut niin käydään läpi mitä sisältöä halutaan siirtää uudelle sivustolle.

4. Verkkosivun suunnittelu

Luomme visuaalisen ulkoasun asiakkaan kanssa tehdyn suunnitelman mukaisesti. Hyvällä suunnittelulla varmistamme, että verkkosivustosi ulkoasusta tulee tyylikäs sekä käyttäjäystävällinen.

5. Verkkosivun rakentaminen

Tässä vaiheessa meillä on hyvin laadittu suunnitelma, jonka pohjalta aloitamme verkkosivun rakentamisen. Verkkosivun rakentamiseen on hyvä varata 2-12 viikkoa riippuen toteutettavan verkkosivun laajuudesta. 

6. Verkkosivun julkaisu

Verkkosivut hyväksytetään asiakkaalla yhteenvetopalaverissa ja tehdään tarvittavat korjaukset palautteen pohjalta. Julkaisun jälkeen sovitaan mahdollisesta ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

Laadukkaat verkkosivut vahvistavat brändiäsi

Hankkimalla laadukkaa verkkosivut yritykselle ovat nykypäivän liiketoiminnassa iso osa brändin rakentamista ja kehittämistä. Juuri sinun yrityksellesi räätälöidyt verkkosivut tarjoavat hyvän mahdollisuuden tuoda esiin yrityksesi arvot, visuaalinen ilme ja palvelutarjonta sekä vaikuttaa siihen, minkälaisena asiakkaasi kokevat brändisi.

Me Kaira Digitalilla rakennamme verkkosivut, jotka eivät ainoastaan vahvista brändiäsi visuaalisesti, vaan myös tarjoavat verkkosivulla vierailevalle asiakkaalle ensiluokkaisen käyttäjäkokemuksen. 

Laske hinta-arvio verkkosivuille

Läpinäkyvyys hinnoittelussa on meille tärkeää ja sen vuoksi tarjoamme kätevän hinta-arviolaskurin, jonka avulla voit helposti selvittää kustannusarvion verkkosivuprojektille. Laskuri antaa alkaen hinta-arvion tekemiesi määrittelyjen perusteella. Täytä lopussa oleva yhteydenottolomake ja olemme sinuun yhteydessä pian verkkotapaamisen sopimisen merkeissä.

Verkkosivujen laajuus
Lisäpalvelut
Lisäominaisuudet
Hinta verkkosivuille alkaen:
0.00
€ +alv.
Lopullinen hinta tarkentuu verkkotapaamisen jälkeen.
Nimi *
Yritys
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero
Viesti

Ajankohtaista

Miksi valita Kaira Digital?

Kun tarvitset verkkosivut yritykselle, suuret ja tunnetut mainostoimistot saattavat vaikuttaa houkuttelevilta. Mutta entä jos pienempi toimija voisi tarjota enemmän ja edullisemmin? Tutustutaanpa siihen, miksi yhä useammat valitsevat pienemmän verkkosivukehittäjän suuremman mainostoimiston sijaan.

Jami Tauniharju

Yrittäjä, web-kehittäjä

Pienempi Toimija, Suurempi Huomio

Meiltä saat aina yksilöllistä ja omistautunutta palvelua. Pienempänä toimijana kykenemme keskittymään täysin sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi, tarjoten räätälöityjä ratkaisuja, jotka heijastavat ainutlaatuista brändiäsi.

Joustavaa ja Nopeaa Reagointia

Meidän kanssa toimiminen tarkoittaa myös joustavampaa ja nopeampaa yhteydenpitoa. Vasteajat ovat lyhyemmät, ja muutoksiin reagoidaan välittömästi, mikä tekee yhteistyöstä sujuvaa ja vaivatonta.

Kustannustehokkuus ilman Kompromisseja

Pystymme tarjoamaan kustannustehokkaita ratkaisuja tinkimättä laadusta. Kulurakenteemme vuoksi pystymme pitämään kulut alhaisina ja silti taata laadukkaan lopputuloksen, joka vastaa täysin odotuksiasi. Meillä ei ole hienoa toimistoa tai hyvin palkattua myyntitiimiä nostamassa palveluidemme hintoja.

Yhteistyö, Joka Tuntuu Kumppanuudelta

Meidän kanssa on helppoa luoda kestävä kumppanuus. Pidämme jatkuvasti yhteyttä asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa paremman ymmärryksen liiketoiminnan tarpeista ja tavoitteista.

Miksi WordPress-verkkosivut?

Miksi valintamme verkkosivujen julkaisualustaksi on juuri WordPress? Alkuun on varmasti hyvä kertoa, että WordPress on yksi maailman suosituimmista ja monipuolisimmista verkkosivualustoista. Suosiosta kertoo se, että noin joka kolmas verkkosivu maailmassa on rakennettu käyttäen WordPressiä. Listaamme alle muutamia eri syitä, jonka vuoksi WordPress on mielestämme vertaansa vailla.

Käyttäjäystävällisyys

WordPress on suunniteltu helppokäyttöiseksi, jonka vuoksi sivujen päivittäminen, sisällön lisääminen ja muokkaaminen on vaivatonta, joten sinun ei tarvitse olla koodaaja hallitaksesi sivustoasi. Pidämme asiakkaille WordPress käyttökoulutuksen verkkosivujen valmistumisen jälkeen.

Laajennettavuus

WordPress tarjoaa tuhansia ilmaisia ja maksullisia lisäosia ja teemoja, jotka mahdollistavat sivuston räätälöinnin erilaisiin tarpeisiin. Esimerkiksi WordPress-verkkosivustoon on helposti yhdistettävissä WooCommerce-verkkokauppa lisäosa.

Hakukoneystävällisyys

WordPress on rakennettu korkealaatuisella koodilla, jonka vuosi hakukoneet, erityisesti Google suosii enemmän WordPress-sivustoja verrattuna muihin. WordPress-sivustot usein sijoittuvat korkeammalle hakutuloksissa verrattuna muihin olettaen, että sivusto on hakukoneoptimoitu oikein.

RESPONSIIVISUUS

WordPress tarjoaa mahdollisuuden rakentaa responsiiviset verkkosivut, jotka toimivat eri laitteilla ja ruuduilla aina puhelimesta tablettiin ja tietokoneeseen. Meidän rakentamat WordPress-verkkosivut toimivat aina responsiivisesti eri näyttökoilla.

Tietoturva

WordPress panostaa vahvasti tietoturvaan ja päivittää säännöllisesti järjestelmäänsä, mikä auttaa pitämään sivustot turvassa verkkouhkilta. Verkkosivuston tietoturvan varmistaminen vaatii säännöllisiä päivityksiä, jotka voit hoitaa itse tai ostaa meiltä suositun ylläpitopalvelun.

Jatko kehitys

Sivuston muokkaaminen onnistuu millä tahansa internetiin yhdistetyllä tietokoneella. Jos haluat tehdä sivustolle yksinkertaisia muutoksia esimerkiksi tekstien tai kuvien muokkaamista voit tehdä sen helposti itse ilman koodarin apua.